Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

5 star review  Super sprawa. Nie ma porownania do silowni

thumb Dawid Iwaniuk
9/02/2017

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017

5 star review  Super miejsce �polecam �

thumb Edzia Ma
2/28/2018

positive review  Polecam całym sercem to miejsce. Cała ekipa jest cudowna... trenerzy, dziewczyny z recepcji ♡ jak wiele innych osób, również z niedowierzaniem podeszłam do takich treningów. Obawiałam się wtopionej kasy. Zaryzykowałam, bo jestem osobą bardzo zapracowaną i 2-3h na siłowni to dla mnie za dużo poświęconego czasu. Nie dość, że widzę efekty po ubraniach, to moja wydolność uległa znacznej poprawie... np. nie tak dawno temu, nie byłam w stanie przebiec 3 km. a teraz spokojnie robię 6-7km.

thumb Anna Tarnacka
10/02/2018

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem😋mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza 💪💪💪

thumb Karol Kościuk
9/15/2018

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

5 star review  Jestem pod wrażeniem treningu jak i obsługi. Trening na siłowni 2 godzinny nie zmęczył mnie tak jak trening w exshape, ktory trwał niecałe 30 minut. Zmęczenie porównać mogę do intensywnego treningu obwodowego trwającego od 1,5 do 2 godzin na hali. Obsługa jest bardzo miła. Podczas treningu trenerzy dbają o to aby każdy dał z siebie wszystko jak również i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal dla trenujących jak i leniuchów z przed telewizora.

thumb Mariusz Michał Lewicki
9/04/2017

positive review  polecam. świetny sprzęt, estetyczne wnętrze, bardzo miła obsługa!!!!

thumb Marzena Radek
1/19/2019

5 star review  zakochałam się od pierwszego treningu! <3 mimo stałej, systematycznej aktywności, ems dał mi wycisk, jakiego dawno nie czułam! maksymalna intensywność w krótkim czasie, połączenie idealne, dlatego postanowiłam tę miłość przekazywać dalej :D polecam z całego serca!

thumb Nicola Łapińska
3/14/2018

5 star review  Rewelacja 🙂 Nie sądziłam, że 30 minutowy trening może dać lepszy wycisk niż godziny spędzone na zwykłej siłowni. Przesympatyczna obsługa i miejsce godne polecenia. Jestem pozytywnie zaskoczona i już wiem, że tu wrócę 🙂

thumb Gabriela Krzywicka
11/08/2017

5 star review  Super firma, profesjonalny sprzęt jak i podejście trenerów. Polecam !

thumb Artur Pawłuszewicz
9/15/2017

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

positive review  serdecznie polecam! mąż zachwycony, 3dni opowiadal o przebiegu treningu ☺

thumb Katarzyna Kołomycka
9/15/2018

5 star review  Serdecznie polecam!!!!

thumb Paulina Grycuk
12/18/2017

5 star review  Daje 5 ! W sumie to mam takie zakwasy ze nie dam rady pisać - wiec jak widać działa bardzo . Super polecam !!!

thumb Julia Dubiejko
9/13/2017

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  Podszedłem dość sceptycznie ale to wynikało bardziej z braku wiedzy na temat takiego sposobu treningu. Właśnie jestem po treningu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto. Trening wygląda innowacyjnie , profesjonalnie,trener pełne zaangażowanie. Jestem wypompowany na maksa(pozytywnie) Polecam !

thumb Ciechan Paweł
9/06/2017

5 star review  Mega!!

thumb Paweł Sędziak
10/31/2017

5 star review  Byłem dzis z żoną i polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy omijają siłownię z daleka. Rewelacja!

thumb Krzysztof Rogowski
9/02/2017

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

5 star review  Polecam 🙂

thumb Anja Barbara S-a
5/30/2018

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

positive review  full wypas i pełen profesjonalizm. po 30 minutach mięśnie płoną żywym ogniem ! super trenerzy z mega wiedzą. Polecam

thumb Asia Potocka
3/24/2019

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018