Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Całkiem przyjemne te zakwasy trenerze Filipie ! Dziękuję i do zobaczenia!! ???

thumb Marz Koz
9/07/2017

5 star review  Trening zdecydowanie skuteczny, po 48h czułam zakwasy już na każdym mięśniu w moim ciele, bardzo schludnie, elegancko, profesjonalna obsługa.

thumb Katarzyna Sokołowska
9/09/2017

positive review  polecam. świetny sprzęt, estetyczne wnętrze, bardzo miła obsługa!!!!

thumb Marzena Radek
1/19/2019

5 star review  Byłem dzis z żoną i polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy omijają siłownię z daleka. Rewelacja!

thumb Krzysztof Rogowski
9/02/2017

5 star review  Po 3 miesiącach regularnego treningu u Was z czystym sumieniem mówię - Dzięki, że jesteście! - ćwicząc na siłowni, nigdy nie miałam takiej sylwetki jak teraz - zakwas nie ziemski, ale przyjemny (to potwierdzenie ciężkiej pracy), czas treningu dla zapracowanej osoby wymarzony. Dziś mijam siłownie z głową do góry i patrzę na te biedne istoty, które dzielą trening na partię ciała, ciężko trenują po kilka godzin, tracą czas. Podziwiam, trzymam kciuki, ale skaczę do góry dzięki Ex Shape <3

thumb Anna Szczygielska
1/31/2018

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018

5 star review  Jeżeli lubisz ostry wysiłek to miejsce jest właśnie dla Ciebie . Właśnie wróciłem z treningu w Exshape i jestem bardzo zadowolony . Moje ciało jest wykończone efekt jest niesamowity . Śpieszcie się na trening który jest darmowy a będziecie mile zaskoczeni . Lepsza alternatywa dla tradycyjnych siłowni . Na pewno tam wrócę !

thumb Paweł Ka
9/02/2017

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

5 star review  Polecam 100% zadowolenia! pozytywne zaskoczenie 🙂

thumb Paula Turowska
9/07/2017

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018

5 star review  Podszedłem dość sceptycznie ale to wynikało bardziej z braku wiedzy na temat takiego sposobu treningu. Właśnie jestem po treningu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto. Trening wygląda innowacyjnie , profesjonalnie,trener pełne zaangażowanie. Jestem wypompowany na maksa(pozytywnie) Polecam !

thumb Ciechan Paweł
9/06/2017

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

positive review  Mega doświadczenie. Tak intensywnego treningu jeszcze nie było. Naprawdę polecam wszystkim niedowiarkom przyjść i przekonać się na własnej skórze.

thumb Katarzyna Rybak
9/13/2018

5 star review  Jestem pod wrażeniem treningu jak i obsługi. Trening na siłowni 2 godzinny nie zmęczył mnie tak jak trening w exshape, ktory trwał niecałe 30 minut. Zmęczenie porównać mogę do intensywnego treningu obwodowego trwającego od 1,5 do 2 godzin na hali. Obsługa jest bardzo miła. Podczas treningu trenerzy dbają o to aby każdy dał z siebie wszystko jak również i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal dla trenujących jak i leniuchów z przed telewizora.

thumb Mariusz Michał Lewicki
9/04/2017

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem, dziś pędzę tam kolejny raz i już nie mogę się doczekać... Byłam dotąd leniwcem sportowym... Widocznie jestem kosmitką i tylko w tym outficie mogę być fit <3

thumb Sylwia Rudnicka
1/05/2018

5 star review  Super sprawa. Nie ma porownania do silowni

thumb Dawid Iwaniuk
9/02/2017

positive review  Polecam! super ludzie ?? treningi pierwsza klasa ??

thumb Katarzyna Tomaszuk
3/14/2019

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

5 star review  Polecam wszystkim, trening intensywny w bardzo przyjemnej atmosferze, trener motywuje do pracy, personel baaardzo przyjazny 🙂

thumb David Lenkiewicz
9/11/2017

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

positive review  sympatyczne panie, fachowa i profesjonalna opieka, a także indywidualne podejście do klienta.

thumb Piotr Sieczyński
9/27/2018

5 star review  Spersonalizowany trening dla osoby która nie ma czasu? – Tak! To się da zrobić w studio Exshape. Filip dzięki za wsparcie. Najlepszy trener personalny jakiego spotkałam.

thumb Aneta Szoka
5/18/2018

5 star review  Słuchajcie ludziska! Byłam, doświadczyłam i jestem pod wielkim wrażeniem! Oczywiście pozytywnym! Załoga i sam właściciel są świetni! Pozytywnie nastawieni ludzie.. dzięki którym samo wejście mówi „wejdź i rozgość się..” .. trening? Uff... 30 min.. a ja się czuje jakbym przebiegła cały Białystok wzdłuż i wszerz �... i to mi się najbardziej podoba! I oczywiście wielki ukłon dla samego trenera Filipa � który każdego z nas traktuje indywidualnie... a pozytywnością zaraża! Motywuje i dopinguje � kończąc wspomne o najważniejszym... na sali są max 4 osoby... uważam to za mega plus.. jeszcze raz wielkie DZIĘKI ! �

thumb Ratajczak Monika
5/29/2018

5 star review  od dawna czekałam na takie miejsce na mapie Białegostoku. przybywając na trening wiedziałam, ze łatwo nie bedzie ale nie oczekiwałam, że aż tak bede wypompowana. stałe ćwiczę na siłowni lecz ani razu od kilku lat nie wyszłam z treningu tak wymęczona jak tu po 30min. po wyjściu nie dałam rady wcisnąć pedał w samochodzie, a juz wieczorem nie dałam rady zdjąć z siebie ubrań. takie zakwasy, co oznacza ze trening odbył sie w 100%! polecam wszystkim. pełen profesjonalizm, super obsługa, sympatyczne miejsce i mega zaangażowanie. na pewno wrócę i to nie raz 😉

thumb Ann Turłaj
9/08/2017

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017