Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

positive review  full wypas i pełen profesjonalizm. po 30 minutach mięśnie płoną żywym ogniem ! super trenerzy z mega wiedzą. Polecam

thumb Asia Potocka
3/24/2019

positive review  Mega doświadczenie. Tak intensywnego treningu jeszcze nie było. Naprawdę polecam wszystkim niedowiarkom przyjść i przekonać się na własnej skórze.

thumb Katarzyna Rybak
9/13/2018

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018

5 star review  Serdecznie polecam!!!!

thumb Paulina Grycuk
12/18/2017

5 star review  Idąc nie bardzo wiedziałem, czego się spodziewać, elektrostymulacja skojarzyła mi się raczej z pasami od mango, ale to jest kompletnie inny świat. W trakcie treningu czułem się masakrycznie wyczerpany, czuć było pracę każdego mięśnia. Następne dni to masakryczny zakwas, nawet na partiach mięśni których nigdy wcześniej nie czułem. Naprawdę polecam w 100%, choćby dla sprawdzenia jakie to uczucie.

thumb Przemysław Ferenc
9/14/2017

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017

positive review  Cryospace rewelacyjne, nie odczuwa się takiego zimna jak w tradycyjnych kriokomorach, ulgę w dolegliwości kręgosłupa poczułem już po pierwszych zabiegach, polecam 😉

thumb Roberto Ka
4/25/2019

positive review  świetne miejsce, świetna atmosfera, ludzie poprostu mega !!! wracam tu z czystą i wielką przyjemnością!!! pocelam każdemu zdrowo, szybko i skutecznie

thumb Adik Adi
3/30/2019

positive review  Polecam całym sercem to miejsce. Cała ekipa jest cudowna... trenerzy, dziewczyny z recepcji ♡ jak wiele innych osób, również z niedowierzaniem podeszłam do takich treningów. Obawiałam się wtopionej kasy. Zaryzykowałam, bo jestem osobą bardzo zapracowaną i 2-3h na siłowni to dla mnie za dużo poświęconego czasu. Nie dość, że widzę efekty po ubraniach, to moja wydolność uległa znacznej poprawie... np. nie tak dawno temu, nie byłam w stanie przebiec 3 km. a teraz spokojnie robię 6-7km.

thumb Anna Tarnacka
10/02/2018

positive review  Polecam! super ludzie ?? treningi pierwsza klasa ??

thumb Katarzyna Tomaszuk
3/14/2019

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Spersonalizowany trening dla osoby która nie ma czasu? – Tak! To się da zrobić w studio Exshape. Filip dzięki za wsparcie. Najlepszy trener personalny jakiego spotkałam.

thumb Aneta Szoka
5/18/2018

5 star review  W exshape, dopiero zobaczyłam co to znaczy dobry i mocny trening. Dzięki elektrostymulacji, w zaledwie pół godziny przećwiczyłam każdą partie ciała! Super miejsce, świetni ludzie znający się na swojej pracy i mega motywacja do dalszego działania!

thumb Bożydar Róża
6/13/2018

5 star review  Po 3 miesiącach regularnego treningu u Was z czystym sumieniem mówię - Dzięki, że jesteście! - ćwicząc na siłowni, nigdy nie miałam takiej sylwetki jak teraz - zakwas nie ziemski, ale przyjemny (to potwierdzenie ciężkiej pracy), czas treningu dla zapracowanej osoby wymarzony. Dziś mijam siłownie z głową do góry i patrzę na te biedne istoty, które dzielą trening na partię ciała, ciężko trenują po kilka godzin, tracą czas. Podziwiam, trzymam kciuki, ale skaczę do góry dzięki Ex Shape <3

thumb Anna Szczygielska
1/31/2018

5 star review  Polecam wszystkim, trening intensywny w bardzo przyjemnej atmosferze, trener motywuje do pracy, personel baaardzo przyjazny 🙂

thumb David Lenkiewicz
9/11/2017

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem?mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza ???

thumb Karol Kościuk
9/15/2018

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

positive review  Polecam szczerze. Wymagające treningi zarówno dla osób zaawansowanych jak i początkujących. Ekipa dokłada wszelkich starań by wykrzesać z siebie ostatki sił. Pełen profesjonalizm od samego wejścia.

thumb Krzysztof Szymaniuk
12/06/2018

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

5 star review  Polecam wszystkim zajaranym sportem na coś innego 🙂 Po 20 minutach treningu dwa dni dochodziłem do siebie.. 🙂 super obsługa, na pewno nie ostatni raz tu przybyłem!

thumb Michał Sa
9/13/2017

5 star review  Doskonały trening oraz super atmosfera!

thumb Hubert Malinowski
9/03/2017

5 star review  Polecam, naprawde warto.

thumb Dariusz Ratajczak
5/29/2018

5 star review  MEGA !!!!!!!

thumb Roman Adkinson
9/02/2017

5 star review  Podszedłem dość sceptycznie ale to wynikało bardziej z braku wiedzy na temat takiego sposobu treningu. Właśnie jestem po treningu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto. Trening wygląda innowacyjnie , profesjonalnie,trener pełne zaangażowanie. Jestem wypompowany na maksa(pozytywnie) Polecam !

thumb Ciechan Paweł
9/06/2017

5 star review  Exshape to pełny profesjonalizm. Najbardziej podobało mi się że jest to kameralne miejsce w przeciwieństwie do zatłoczonych siłowni i fitness klubów za którymi nie przepadam. Mój próbny 30 minutowy trening z kamizelką ex Body był krótki intensywny ale za to bardzo efektywny. Podobało mi się również to że cały czas byłem pod nadzorem Personalnego trenera, dzięki czemu czułem się zmotywowany oraz miałem pewność że wykonuje wszystkie ćwiczenia prawidłowo. Polecam szczególnie dla osób takich jak ja, który nie lubią zatłoczonych fitness klubów i chcą pracować pod okiem Personalnego trenera.

thumb Hubert Pierzchalo
9/06/2017