Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Wystawiam 5 zanim umrę 🙂

thumb Anna Alicja
9/03/2017

5 star review  Słuchajcie ludziska! Byłam, doświadczyłam i jestem pod wielkim wrażeniem! Oczywiście pozytywnym! Załoga i sam właściciel są świetni! Pozytywnie nastawieni ludzie.. dzięki którym samo wejście mówi „wejdź i rozgość się..” .. trening? Uff... 30 min.. a ja się czuje jakbym przebiegła cały Białystok wzdłuż i wszerz �... i to mi się najbardziej podoba! I oczywiście wielki ukłon dla samego trenera Filipa � który każdego z nas traktuje indywidualnie... a pozytywnością zaraża! Motywuje i dopinguje � kończąc wspomne o najważniejszym... na sali są max 4 osoby... uważam to za mega plus.. jeszcze raz wielkie DZIĘKI ! �

thumb Ratajczak Monika
5/29/2018

5 star review  Polecam, naprawde warto.

thumb Dariusz Ratajczak
5/29/2018

5 star review  Jestem pod wrażeniem treningu jak i obsługi. Trening na siłowni 2 godzinny nie zmęczył mnie tak jak trening w exshape, ktory trwał niecałe 30 minut. Zmęczenie porównać mogę do intensywnego treningu obwodowego trwającego od 1,5 do 2 godzin na hali. Obsługa jest bardzo miła. Podczas treningu trenerzy dbają o to aby każdy dał z siebie wszystko jak również i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal dla trenujących jak i leniuchów z przed telewizora.

thumb Mariusz Michał Lewicki
9/04/2017

5 star review  Super miejsce �polecam �

thumb Edzia Ma
2/28/2018

5 star review  Idąc nie bardzo wiedziałem, czego się spodziewać, elektrostymulacja skojarzyła mi się raczej z pasami od mango, ale to jest kompletnie inny świat. W trakcie treningu czułem się masakrycznie wyczerpany, czuć było pracę każdego mięśnia. Następne dni to masakryczny zakwas, nawet na partiach mięśni których nigdy wcześniej nie czułem. Naprawdę polecam w 100%, choćby dla sprawdzenia jakie to uczucie.

thumb Przemysław Ferenc
9/14/2017

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

5 star review  Exshape to pełny profesjonalizm. Najbardziej podobało mi się że jest to kameralne miejsce w przeciwieństwie do zatłoczonych siłowni i fitness klubów za którymi nie przepadam. Mój próbny 30 minutowy trening z kamizelką ex Body był krótki intensywny ale za to bardzo efektywny. Podobało mi się również to że cały czas byłem pod nadzorem Personalnego trenera, dzięki czemu czułem się zmotywowany oraz miałem pewność że wykonuje wszystkie ćwiczenia prawidłowo. Polecam szczególnie dla osób takich jak ja, który nie lubią zatłoczonych fitness klubów i chcą pracować pod okiem Personalnego trenera.

thumb Hubert Pierzchalo
9/06/2017

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

5 star review  Super sprawa. Nie ma porownania do silowni

thumb Dawid Iwaniuk
9/02/2017

positive review  Polecam! super ludzie ?? treningi pierwsza klasa ??

thumb Katarzyna Tomaszuk
3/14/2019

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

positive review  świetne miejsce, świetna atmosfera, ludzie poprostu mega !!! wracam tu z czystą i wielką przyjemnością!!! pocelam każdemu zdrowo, szybko i skutecznie

thumb Adik Adi
3/30/2019

positive review  sympatyczne panie, fachowa i profesjonalna opieka, a także indywidualne podejście do klienta.

thumb Piotr Sieczyński
9/27/2018

5 star review  Polecam wszystkim, trening intensywny w bardzo przyjemnej atmosferze, trener motywuje do pracy, personel baaardzo przyjazny 🙂

thumb David Lenkiewicz
9/11/2017

5 star review  Trening zdecydowanie skuteczny, po 48h czułam zakwasy już na każdym mięśniu w moim ciele, bardzo schludnie, elegancko, profesjonalna obsługa.

thumb Katarzyna Sokołowska
9/09/2017

5 star review  Doskonały trening oraz super atmosfera!

thumb Hubert Malinowski
9/03/2017

5 star review  Polecam 100% zadowolenia! pozytywne zaskoczenie 🙂

thumb Paula Turowska
9/07/2017

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

positive review  full wypas i pełen profesjonalizm. po 30 minutach mięśnie płoną żywym ogniem ! super trenerzy z mega wiedzą. Polecam

thumb Asia Potocka
3/24/2019

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017

5 star review  Polecam 🙂

thumb Anja Barbara S-a
5/30/2018

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

positive review  Polecam szczerze. Wymagające treningi zarówno dla osób zaawansowanych jak i początkujących. Ekipa dokłada wszelkich starań by wykrzesać z siebie ostatki sił. Pełen profesjonalizm od samego wejścia.

thumb Krzysztof Szymaniuk
12/06/2018

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem?mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza ???

thumb Karol Kościuk
9/15/2018