Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

positive review  Cryospace rewelacyjne, nie odczuwa się takiego zimna jak w tradycyjnych kriokomorach, ulgę w dolegliwości kręgosłupa poczułem już po pierwszych zabiegach, polecam 😉

thumb Roberto Ka
4/25/2019

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017

5 star review  Polecam 🙂

thumb Anja Barbara S-a
5/30/2018

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

5 star review  Idąc nie bardzo wiedziałem, czego się spodziewać, elektrostymulacja skojarzyła mi się raczej z pasami od mango, ale to jest kompletnie inny świat. W trakcie treningu czułem się masakrycznie wyczerpany, czuć było pracę każdego mięśnia. Następne dni to masakryczny zakwas, nawet na partiach mięśni których nigdy wcześniej nie czułem. Naprawdę polecam w 100%, choćby dla sprawdzenia jakie to uczucie.

thumb Przemysław Ferenc
9/14/2017

5 star review  Super firma, profesjonalny sprzęt jak i podejście trenerów. Polecam !

thumb Artur Pawłuszewicz
9/15/2017

5 star review  Daje 5 ! W sumie to mam takie zakwasy ze nie dam rady pisać - wiec jak widać działa bardzo . Super polecam !!!

thumb Julia Dubiejko
9/13/2017

5 star review  Spersonalizowany trening dla osoby która nie ma czasu? – Tak! To się da zrobić w studio Exshape. Filip dzięki za wsparcie. Najlepszy trener personalny jakiego spotkałam.

thumb Aneta Szoka
5/18/2018

positive review  serdecznie polecam! mąż zachwycony, 3dni opowiadal o przebiegu treningu ☺

thumb Katarzyna Kołomycka
9/15/2018

5 star review  Trening zdecydowanie skuteczny, po 48h czułam zakwasy już na każdym mięśniu w moim ciele, bardzo schludnie, elegancko, profesjonalna obsługa.

thumb Katarzyna Sokołowska
9/09/2017

5 star review  MEGA !!!!!!!

thumb Roman Adkinson
9/02/2017

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

5 star review  Polecam wszystkim zajaranym sportem na coś innego 🙂 Po 20 minutach treningu dwa dni dochodziłem do siebie.. 🙂 super obsługa, na pewno nie ostatni raz tu przybyłem!

thumb Michał Sa
9/13/2017

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem, dziś pędzę tam kolejny raz i już nie mogę się doczekać... Byłam dotąd leniwcem sportowym... Widocznie jestem kosmitką i tylko w tym outficie mogę być fit <3

thumb Sylwia Rudnicka
1/05/2018

5 star review  Słuchajcie ludziska! Byłam, doświadczyłam i jestem pod wielkim wrażeniem! Oczywiście pozytywnym! Załoga i sam właściciel są świetni! Pozytywnie nastawieni ludzie.. dzięki którym samo wejście mówi „wejdź i rozgość się..” .. trening? Uff... 30 min.. a ja się czuje jakbym przebiegła cały Białystok wzdłuż i wszerz �... i to mi się najbardziej podoba! I oczywiście wielki ukłon dla samego trenera Filipa � który każdego z nas traktuje indywidualnie... a pozytywnością zaraża! Motywuje i dopinguje � kończąc wspomne o najważniejszym... na sali są max 4 osoby... uważam to za mega plus.. jeszcze raz wielkie DZIĘKI ! �

thumb Ratajczak Monika
5/29/2018

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

5 star review  W exshape, dopiero zobaczyłam co to znaczy dobry i mocny trening. Dzięki elektrostymulacji, w zaledwie pół godziny przećwiczyłam każdą partie ciała! Super miejsce, świetni ludzie znający się na swojej pracy i mega motywacja do dalszego działania!

thumb Bożydar Róża
6/13/2018

positive review  świetne miejsce, świetna atmosfera, ludzie poprostu mega !!! wracam tu z czystą i wielką przyjemnością!!! pocelam każdemu zdrowo, szybko i skutecznie

thumb Adik Adi
3/30/2019

positive review  Polecam całym sercem to miejsce. Cała ekipa jest cudowna... trenerzy, dziewczyny z recepcji ♡ jak wiele innych osób, również z niedowierzaniem podeszłam do takich treningów. Obawiałam się wtopionej kasy. Zaryzykowałam, bo jestem osobą bardzo zapracowaną i 2-3h na siłowni to dla mnie za dużo poświęconego czasu. Nie dość, że widzę efekty po ubraniach, to moja wydolność uległa znacznej poprawie... np. nie tak dawno temu, nie byłam w stanie przebiec 3 km. a teraz spokojnie robię 6-7km.

thumb Anna Tarnacka
10/02/2018

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem?mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza ???

thumb Karol Kościuk
9/15/2018

5 star review  Mega!!

thumb Paweł Sędziak
10/31/2017

5 star review  Super miejsce �polecam �

thumb Edzia Ma
2/28/2018

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

5 star review  Polecam wszystkim, trening intensywny w bardzo przyjemnej atmosferze, trener motywuje do pracy, personel baaardzo przyjazny 🙂

thumb David Lenkiewicz
9/11/2017

5 star review  od dawna czekałam na takie miejsce na mapie Białegostoku. przybywając na trening wiedziałam, ze łatwo nie bedzie ale nie oczekiwałam, że aż tak bede wypompowana. stałe ćwiczę na siłowni lecz ani razu od kilku lat nie wyszłam z treningu tak wymęczona jak tu po 30min. po wyjściu nie dałam rady wcisnąć pedał w samochodzie, a juz wieczorem nie dałam rady zdjąć z siebie ubrań. takie zakwasy, co oznacza ze trening odbył sie w 100%! polecam wszystkim. pełen profesjonalizm, super obsługa, sympatyczne miejsce i mega zaangażowanie. na pewno wrócę i to nie raz 😉

thumb Ann Turłaj
9/08/2017

5 star review  Polecam, naprawde warto.

thumb Dariusz Ratajczak
5/29/2018

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017