Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Exshape to pełny profesjonalizm. Najbardziej podobało mi się że jest to kameralne miejsce w przeciwieństwie do zatłoczonych siłowni i fitness klubów za którymi nie przepadam. Mój próbny 30 minutowy trening z kamizelką ex Body był krótki intensywny ale za to bardzo efektywny. Podobało mi się również to że cały czas byłem pod nadzorem Personalnego trenera, dzięki czemu czułem się zmotywowany oraz miałem pewność że wykonuje wszystkie ćwiczenia prawidłowo. Polecam szczególnie dla osób takich jak ja, który nie lubią zatłoczonych fitness klubów i chcą pracować pod okiem Personalnego trenera.

thumb Hubert Pierzchalo
9/06/2017

positive review  Polecam całym sercem to miejsce. Cała ekipa jest cudowna... trenerzy, dziewczyny z recepcji ♡ jak wiele innych osób, również z niedowierzaniem podeszłam do takich treningów. Obawiałam się wtopionej kasy. Zaryzykowałam, bo jestem osobą bardzo zapracowaną i 2-3h na siłowni to dla mnie za dużo poświęconego czasu. Nie dość, że widzę efekty po ubraniach, to moja wydolność uległa znacznej poprawie... np. nie tak dawno temu, nie byłam w stanie przebiec 3 km. a teraz spokojnie robię 6-7km.

thumb Anna Tarnacka
10/02/2018

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

5 star review  Całkiem przyjemne te zakwasy trenerze Filipie ! Dziękuję i do zobaczenia!! ???

thumb Marz Koz
9/07/2017

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem?mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza ???

thumb Karol Kościuk
9/15/2018

5 star review  Polecam, naprawde warto.

thumb Dariusz Ratajczak
5/29/2018

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017

5 star review  Polecam 🙂

thumb Anja Barbara S-a
5/30/2018

positive review  serdecznie polecam! mąż zachwycony, 3dni opowiadal o przebiegu treningu ☺

thumb Katarzyna Kołomycka
9/15/2018

5 star review  Podszedłem dość sceptycznie ale to wynikało bardziej z braku wiedzy na temat takiego sposobu treningu. Właśnie jestem po treningu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto. Trening wygląda innowacyjnie , profesjonalnie,trener pełne zaangażowanie. Jestem wypompowany na maksa(pozytywnie) Polecam !

thumb Ciechan Paweł
9/06/2017

5 star review  Trening zdecydowanie skuteczny, po 48h czułam zakwasy już na każdym mięśniu w moim ciele, bardzo schludnie, elegancko, profesjonalna obsługa.

thumb Katarzyna Sokołowska
9/09/2017

positive review  Polecam! super ludzie ?? treningi pierwsza klasa ??

thumb Katarzyna Tomaszuk
3/14/2019

5 star review  Po 3 miesiącach regularnego treningu u Was z czystym sumieniem mówię - Dzięki, że jesteście! - ćwicząc na siłowni, nigdy nie miałam takiej sylwetki jak teraz - zakwas nie ziemski, ale przyjemny (to potwierdzenie ciężkiej pracy), czas treningu dla zapracowanej osoby wymarzony. Dziś mijam siłownie z głową do góry i patrzę na te biedne istoty, które dzielą trening na partię ciała, ciężko trenują po kilka godzin, tracą czas. Podziwiam, trzymam kciuki, ale skaczę do góry dzięki Ex Shape <3

thumb Anna Szczygielska
1/31/2018

5 star review  W exshape, dopiero zobaczyłam co to znaczy dobry i mocny trening. Dzięki elektrostymulacji, w zaledwie pół godziny przećwiczyłam każdą partie ciała! Super miejsce, świetni ludzie znający się na swojej pracy i mega motywacja do dalszego działania!

thumb Bożydar Róża
6/13/2018

5 star review  Polecam wszystkim zajaranym sportem na coś innego 🙂 Po 20 minutach treningu dwa dni dochodziłem do siebie.. 🙂 super obsługa, na pewno nie ostatni raz tu przybyłem!

thumb Michał Sa
9/13/2017

5 star review  MEGA !!!!!!!

thumb Roman Adkinson
9/02/2017

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017

5 star review  Super sprawa. Nie ma porownania do silowni

thumb Dawid Iwaniuk
9/02/2017

5 star review  Jeżeli lubisz ostry wysiłek to miejsce jest właśnie dla Ciebie . Właśnie wróciłem z treningu w Exshape i jestem bardzo zadowolony . Moje ciało jest wykończone efekt jest niesamowity . Śpieszcie się na trening który jest darmowy a będziecie mile zaskoczeni . Lepsza alternatywa dla tradycyjnych siłowni . Na pewno tam wrócę !

thumb Paweł Ka
9/02/2017

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Byłem dzis z żoną i polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy omijają siłownię z daleka. Rewelacja!

thumb Krzysztof Rogowski
9/02/2017

5 star review  Super firma, profesjonalny sprzęt jak i podejście trenerów. Polecam !

thumb Artur Pawłuszewicz
9/15/2017

5 star review  Rewelacja 🙂 Nie sądziłam, że 30 minutowy trening może dać lepszy wycisk niż godziny spędzone na zwykłej siłowni. Przesympatyczna obsługa i miejsce godne polecenia. Jestem pozytywnie zaskoczona i już wiem, że tu wrócę 🙂

thumb Gabriela Krzywicka
11/08/2017

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018