Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Super firma, profesjonalny sprzęt jak i podejście trenerów. Polecam !

thumb Artur Pawłuszewicz
9/15/2017

5 star review  Profesjonalna firma i trenerzy. Polecam!!!

thumb Zbigniew Andrzej Kalinowski
4/04/2018

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

5 star review  Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem, dziś pędzę tam kolejny raz i już nie mogę się doczekać... Byłam dotąd leniwcem sportowym... Widocznie jestem kosmitką i tylko w tym outficie mogę być fit <3

thumb Sylwia Rudnicka
1/05/2018

5 star review  Bardzo bardzo polecam ��� Byłem, przeżyłem jest super ��

thumb Konrad Jumbo
5/30/2018

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018

5 star review  Profesjonalna obsługa, trener motywuje przez cały czas, wiec nie da się nie dać z siebie 100%. Samo doznanie elektrod na ciele jest niesamowite i od razu czuć jak pracują wszystkie mięśnie nawet podczas odpoczynku. Bardzo polecam !

thumb Paulina Korol
9/05/2017

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  Idąc nie bardzo wiedziałem, czego się spodziewać, elektrostymulacja skojarzyła mi się raczej z pasami od mango, ale to jest kompletnie inny świat. W trakcie treningu czułem się masakrycznie wyczerpany, czuć było pracę każdego mięśnia. Następne dni to masakryczny zakwas, nawet na partiach mięśni których nigdy wcześniej nie czułem. Naprawdę polecam w 100%, choćby dla sprawdzenia jakie to uczucie.

thumb Przemysław Ferenc
9/14/2017

positive review  Polecam całym sercem to miejsce. Cała ekipa jest cudowna... trenerzy, dziewczyny z recepcji ♡ jak wiele innych osób, również z niedowierzaniem podeszłam do takich treningów. Obawiałam się wtopionej kasy. Zaryzykowałam, bo jestem osobą bardzo zapracowaną i 2-3h na siłowni to dla mnie za dużo poświęconego czasu. Nie dość, że widzę efekty po ubraniach, to moja wydolność uległa znacznej poprawie... np. nie tak dawno temu, nie byłam w stanie przebiec 3 km. a teraz spokojnie robię 6-7km.

thumb Anna Tarnacka
10/02/2018

positive review  polecam. świetny sprzęt, estetyczne wnętrze, bardzo miła obsługa!!!!

thumb Marzena Radek
1/19/2019

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Super miejsce �polecam �

thumb Edzia Ma
2/28/2018

5 star review  zakochałam się od pierwszego treningu! <3 mimo stałej, systematycznej aktywności, ems dał mi wycisk, jakiego dawno nie czułam! maksymalna intensywność w krótkim czasie, połączenie idealne, dlatego postanowiłam tę miłość przekazywać dalej :D polecam z całego serca!

thumb Nicola Łapińska
3/14/2018

5 star review  Jeżeli lubisz ostry wysiłek to miejsce jest właśnie dla Ciebie . Właśnie wróciłem z treningu w Exshape i jestem bardzo zadowolony . Moje ciało jest wykończone efekt jest niesamowity . Śpieszcie się na trening który jest darmowy a będziecie mile zaskoczeni . Lepsza alternatywa dla tradycyjnych siłowni . Na pewno tam wrócę !

thumb Paweł Ka
9/02/2017

5 star review  Mega!!

thumb Paweł Sędziak
10/31/2017

5 star review  Jestem pod wrażeniem treningu jak i obsługi. Trening na siłowni 2 godzinny nie zmęczył mnie tak jak trening w exshape, ktory trwał niecałe 30 minut. Zmęczenie porównać mogę do intensywnego treningu obwodowego trwającego od 1,5 do 2 godzin na hali. Obsługa jest bardzo miła. Podczas treningu trenerzy dbają o to aby każdy dał z siebie wszystko jak również i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal dla trenujących jak i leniuchów z przed telewizora.

thumb Mariusz Michał Lewicki
9/04/2017

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018

5 star review  Podszedłem dość sceptycznie ale to wynikało bardziej z braku wiedzy na temat takiego sposobu treningu. Właśnie jestem po treningu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że warto. Trening wygląda innowacyjnie , profesjonalnie,trener pełne zaangażowanie. Jestem wypompowany na maksa(pozytywnie) Polecam !

thumb Ciechan Paweł
9/06/2017

5 star review  Byłem dzis z żoną i polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy omijają siłownię z daleka. Rewelacja!

thumb Krzysztof Rogowski
9/02/2017

5 star review  Spersonalizowany trening dla osoby która nie ma czasu? – Tak! To się da zrobić w studio Exshape. Filip dzięki za wsparcie. Najlepszy trener personalny jakiego spotkałam.

thumb Aneta Szoka
5/18/2018

5 star review  Po 3 miesiącach regularnego treningu u Was z czystym sumieniem mówię - Dzięki, że jesteście! - ćwicząc na siłowni, nigdy nie miałam takiej sylwetki jak teraz - zakwas nie ziemski, ale przyjemny (to potwierdzenie ciężkiej pracy), czas treningu dla zapracowanej osoby wymarzony. Dziś mijam siłownie z głową do góry i patrzę na te biedne istoty, które dzielą trening na partię ciała, ciężko trenują po kilka godzin, tracą czas. Podziwiam, trzymam kciuki, ale skaczę do góry dzięki Ex Shape <3

thumb Anna Szczygielska
1/31/2018

5 star review  Exshape to pełny profesjonalizm. Najbardziej podobało mi się że jest to kameralne miejsce w przeciwieństwie do zatłoczonych siłowni i fitness klubów za którymi nie przepadam. Mój próbny 30 minutowy trening z kamizelką ex Body był krótki intensywny ale za to bardzo efektywny. Podobało mi się również to że cały czas byłem pod nadzorem Personalnego trenera, dzięki czemu czułem się zmotywowany oraz miałem pewność że wykonuje wszystkie ćwiczenia prawidłowo. Polecam szczególnie dla osób takich jak ja, który nie lubią zatłoczonych fitness klubów i chcą pracować pod okiem Personalnego trenera.

thumb Hubert Pierzchalo
9/06/2017

5 star review  Polecam wszystkim zajaranym sportem na coś innego 🙂 Po 20 minutach treningu dwa dni dochodziłem do siebie.. 🙂 super obsługa, na pewno nie ostatni raz tu przybyłem!

thumb Michał Sa
9/13/2017

5 star review  Rewelacja 🙂 Nie sądziłam, że 30 minutowy trening może dać lepszy wycisk niż godziny spędzone na zwykłej siłowni. Przesympatyczna obsługa i miejsce godne polecenia. Jestem pozytywnie zaskoczona i już wiem, że tu wrócę 🙂

thumb Gabriela Krzywicka
11/08/2017

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

5 star review  Trening zdecydowanie skuteczny, po 48h czułam zakwasy już na każdym mięśniu w moim ciele, bardzo schludnie, elegancko, profesjonalna obsługa.

thumb Katarzyna Sokołowska
9/09/2017

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

5 star review  Serdecznie polecam!!!!

thumb Paulina Grycuk
12/18/2017

positive review  Cryospace rewelacyjne, nie odczuwa się takiego zimna jak w tradycyjnych kriokomorach, ulgę w dolegliwości kręgosłupa poczułem już po pierwszych zabiegach, polecam 😉

thumb Roberto Ka
4/25/2019