Opinie naszych klientów

Klienci o nas.

5 star review  Nie sądziłam, że po kilku przysiadach, pajacykach i kilku powtórzeniach z półkilogramowym obciążeniem będę czuła całe ciało! Pól godziny - tyle trwa zazwyczaj moja rozgrzewka, a po takim czasie treningu w ExShape juz miałam dość � fajna sprawa, fajni ludzie - polecam każdemu!

thumb Katarzyna Gryko
9/05/2017

5 star review  Jestem pod wrażeniem treningu jak i obsługi. Trening na siłowni 2 godzinny nie zmęczył mnie tak jak trening w exshape, ktory trwał niecałe 30 minut. Zmęczenie porównać mogę do intensywnego treningu obwodowego trwającego od 1,5 do 2 godzin na hali. Obsługa jest bardzo miła. Podczas treningu trenerzy dbają o to aby każdy dał z siebie wszystko jak również i prawidłowe wykonywanie ćwiczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal dla trenujących jak i leniuchów z przed telewizora.

thumb Mariusz Michał Lewicki
9/04/2017

5 star review  Po 3 miesiącach regularnego treningu u Was z czystym sumieniem mówię - Dzięki, że jesteście! - ćwicząc na siłowni, nigdy nie miałam takiej sylwetki jak teraz - zakwas nie ziemski, ale przyjemny (to potwierdzenie ciężkiej pracy), czas treningu dla zapracowanej osoby wymarzony. Dziś mijam siłownie z głową do góry i patrzę na te biedne istoty, które dzielą trening na partię ciała, ciężko trenują po kilka godzin, tracą czas. Podziwiam, trzymam kciuki, ale skaczę do góry dzięki Ex Shape <3

thumb Anna Szczygielska
1/31/2018

5 star review  Słuchajcie ludziska! Byłam, doświadczyłam i jestem pod wielkim wrażeniem! Oczywiście pozytywnym! Załoga i sam właściciel są świetni! Pozytywnie nastawieni ludzie.. dzięki którym samo wejście mówi „wejdź i rozgość się..” .. trening? Uff... 30 min.. a ja się czuje jakbym przebiegła cały Białystok wzdłuż i wszerz �... i to mi się najbardziej podoba! I oczywiście wielki ukłon dla samego trenera Filipa � który każdego z nas traktuje indywidualnie... a pozytywnością zaraża! Motywuje i dopinguje � kończąc wspomne o najważniejszym... na sali są max 4 osoby... uważam to za mega plus.. jeszcze raz wielkie DZIĘKI ! �

thumb Ratajczak Monika
5/29/2018

positive review  Serdecznie polecam treningi Exshape EMS. W pełni profesjonalne podejście do każdego indywidualnie oraz wedle jego potrzeb. Treningi dopasowane do potrzeb zarówno dla osób początkujących, jak i dla zaawansowanych. Warto też wspomniec o świetnej, przyjacielskiej atmosferze, jaka tam panuje 🙂 Świetni ludzie, świetne miejsce ?

thumb Kamila Sadowska
12/10/2018

positive review  sympatyczne panie, fachowa i profesjonalna opieka, a także indywidualne podejście do klienta.

thumb Piotr Sieczyński
9/27/2018

5 star review  MEGA !!!!!!!

thumb Roman Adkinson
9/02/2017

5 star review  Polecam z czystym sumieniem! Obsługa 6! Atmosfera mega! ��

thumb Magdalena Gierejko
9/03/2017

5 star review  Wystawiam 5 zanim umrę 🙂

thumb Anna Alicja
9/03/2017

positive review  Fantastyczma forma treningu cardio oraz treningu siłowego. Ćwiczy cale ciało wspomagane impulsami elektrycznymi. Zdecydowanie polecam każdemu, bez względu na wiek, płeć, czy staż w treningu. Rewelacja!

thumb Anna Ciereszko
9/15/2018

5 star review  Rewelacja !!!! Wycisnęli ze mnie ostatnie poty , jak z cytryny !!!

thumb Paulina Kossakowska
9/03/2017

positive review  Niesamowite doświadczenie, trening godny polecenia 🙂

thumb Elwira Sienkiewicz
3/25/2019

5 star review  Jestem zachwycona miejscem i ludźmi ,którzy tam pracują ! Jesteście niesamowici ! �

thumb Justyna Jankowska
3/30/2018

5 star review  Byłem dzisiaj na pierwszym treningu i jestem pozytywnie zaskoczony ! Trenuje na siłowni od kilku lat więc kondycję mam raczej okej a dzisiejszy wysiłek podczas 30 minut ćwiczeń całkowicie mnie zaskoczył. Przyznam, że momentami było ciężko, ale trenerzy zadbali o to żebym się nie poddał. Co najwazniejsze bardzo mili pracownicy i super atmosfera . Na pewno jeszcze tam wrócę 🙂

thumb Maciek Krajewski
9/02/2017

5 star review  Bardzo profesjonalna, młoda kadra, która podczas treningu cały czas motywuje. Bezkontuzyjny ciężki trening, czyli taki jakiego oczekujemy na siłowni, jednak w dużo krótszym czasie. Polecam

thumb Grzegorz Młodzianowski
9/13/2017

5 star review  Byłem dzis z żoną i polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy omijają siłownię z daleka. Rewelacja!

thumb Krzysztof Rogowski
9/02/2017

positive review  full wypas i pełen profesjonalizm. po 30 minutach mięśnie płoną żywym ogniem ! super trenerzy z mega wiedzą. Polecam

thumb Asia Potocka
3/24/2019

5 star review  Wykorzystałem pierwszy darmowy trening i po prostu wow. Niesamowite, że trening partii mięśniowej, ktorą niekoniecznie lubi się ćwiczyć może trwać tak krótko i efektywnie, czasami nawet krócej niż dojazd na siłownię. Bardzo sympatyczna atmosfera spowodowała że trening upłynął bardzo szybko, na pewno jeszcze tu wrócę 🙂

thumb Bartosz Gryko
10/12/2017

positive review  serdecznie polecam! mąż zachwycony, 3dni opowiadal o przebiegu treningu ☺

thumb Katarzyna Kołomycka
9/15/2018

positive review  Polecam szczerze. Wymagające treningi zarówno dla osób zaawansowanych jak i początkujących. Ekipa dokłada wszelkich starań by wykrzesać z siebie ostatki sił. Pełen profesjonalizm od samego wejścia.

thumb Krzysztof Szymaniuk
12/06/2018

5 star review  zakochałam się od pierwszego treningu! <3 mimo stałej, systematycznej aktywności, ems dał mi wycisk, jakiego dawno nie czułam! maksymalna intensywność w krótkim czasie, połączenie idealne, dlatego postanowiłam tę miłość przekazywać dalej :D polecam z całego serca!

thumb Nicola Łapińska
3/14/2018

positive review  Byłem, potrenowałem, przeżyłem?mega uczucie jak regulują napięcie i dają kopa w każdy mięsień. Bardzo polecam. Super miejscówka, pozytywna atmosfera i trenerzy, którzy nie pozwolą się Tobie nudzić..30minut w zupełności wystarcza ???

thumb Karol Kościuk
9/15/2018

5 star review  Doskonale miejsce z super obsługa. Dzięki treningom z exshape można zaoszczędzić dużo czasu oraz osiągnąć o wiele szybsze efekty, niż na tradycyjnych treningach z trenerem. Polecam! ��

thumb Ewelina Ejsmont
9/05/2017

5 star review  Super miejsce �polecam �

thumb Edzia Ma
2/28/2018

5 star review  Polecam wszystkim zajaranym sportem na coś innego 🙂 Po 20 minutach treningu dwa dni dochodziłem do siebie.. 🙂 super obsługa, na pewno nie ostatni raz tu przybyłem!

thumb Michał Sa
9/13/2017

5 star review  Profesjonalna firma i trenerzy. Polecam!!!

thumb Zbigniew Andrzej Kalinowski
4/04/2018

5 star review  REWELACJA !! Pełen profesjonalizm! Pomoc Personalnego Trenera oraz jego motywacja sprawiły, ze na treningu była moc �� Polecam ćwiczyć w parach� do zobaczenia �

thumb Aleksandra Matowicka
9/16/2017

5 star review  Polecam, naprawde warto.

thumb Dariusz Ratajczak
5/29/2018

5 star review  Całkiem przyjemne te zakwasy trenerze Filipie ! Dziękuję i do zobaczenia!! ???

thumb Marz Koz
9/07/2017

positive review  Wspaniała atmosfera i niezwykle pozytywne osoby sprawiły, że treningi były przyjemne i skuteczne. Super efekty. Z przyjemnością wróciłabym do treningów i ćwiczyła dalej 🙂

thumb Justyna Jarocka
11/22/2018